Online reserveren Locatie

of bel +31 (0)50 589 18 59

Reserveren

[contact-form-7 id="186" title="Reserveren"]
Terug naar nieuws

- Bericht van de chef december 2015 -

03-12-2015


Inmiddels ligt de maand november al weer een aantal dagen achter ons. Desondanks willen we nog even stilstaan bij deze, voor de horeca in het bijzonder, spannende maand.

November is namelijk de maand waarin alle belangrijke culinaire gidsen verschijnen. Wij zijn erg verheugd en dankbaar dat we ook dit jaar weer in veel culinaire magazines en gidsen zijn opgenomen.

Zo behoren wij volgens het magazine Lekker nog steeds bij de beste 500 restaurants van Nederland. Daarnaast hebben wij van Gault Millau zelfs een punt meer gekregen dan voorgaande jaren: we zijn gestegen van 12 naar 13 punten!

Ook hebben we dit jaar, voor de achtste keer op rij, de Bib Gourmand mogen ontvangen van Michelin. Deze onderscheiding staat voor een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

De website Iens heeft ons bovendien bekroond met de titel ‘Iens topper 2016’. Dit is voor ons een grote blijk van waardering, omdat recensies van onze gasten ons deze titel heeft opgeleverd. Naast het feit dat we regelmatig mogen genieten van een volle Bistro, we de waardering van de culinaire bladen hebben mogen ontvangen, zijn de goede recensies van onze gasten misschien wel de grootste stimulans. Kortom: hartelijk dank aan iedereen; we gaan het komende jaar nog meer geven dan we nu al doen!


Deel deze pagina


Privacy Policy