Online reserveren Locatie

of bel +31 (0)50 589 18 59

Reserveren

[contact-form-7 id="186" title="Reserveren"]
Terug naar nieuws

- Whiskyfestival maart 2016 -

11-02-2016


"Het proeven van whisky is een intieme ontmoeting die je diep raakt het is een prikkelende tête-à-tête" (Just whisky and me)


 

Whisky is passie, gevoel en beleving. Tussen alle geuren in deze prachtige drank zit altijd wel een geur die iets bij je oproept. Het schuurtje van die ene favoriete opa of oma, de kleedkamer van het voetbalveld…In onze hersenen hebben wij een soort geurenpaleis opgebouwd: het ruiken van een bepaalde geur roept een herinnering op. Vaak is het probleem dat je er niet precies de vinger op kunt leggen, maar soms, heel soms, komt er een geur voorbij die dat wèl doet: het oproepen van een specifieke herinnering. Dat is whisky voor mij.

Dit gevoel wil ik graag overbrengen op onze gasten: lekker relaxed genieten van whisky. Onder de fervente whiskydrinker is het al wel bekend dat whisky veel te bieden heeft. Whisky is zoveel meer dan alleen een drank die hoofdzakelijk gedronken wordt in de avonduren. Met whisky kun je, net als met bier en wijn, mooie en verrassende combinaties maken met eten. Neem bijvoorbeeld eens een ietwat zoetige whisky met een stukje pure chocolade en u zult er verstelt van staan hoe goed dit combineert!

Ook dit jaar wordt van 18 tot en met 20 maart het whiskyfestival Noord – Nederland gehouden in de prachtige Der Aa-kerk te Groningen. Wij als Bistro ’t Gerecht zijn er trots op ook dit jaar weer hoofdsponsor te mogen zijn! De maand maart staat bij ons dan ook in het teken van whisky en natuurlijk whisky-spijs-combinaties.

Onze chef-kok Henrice Dijks zal een 4-, 5-, en 6-gangenmenu samenstellen en wij zullen bij elk gerecht, naar keuze, een passende whisky of wijn selecteren.

Tot snel!

Hilbren Wiersema

Whisky-enthousiasteling


 

Deel deze pagina


Privacy Policy