Online reserveren Locatie

of bel +31 (0)50 589 18 59

Reserveren

[contact-form-7 id="186" title="Reserveren"]

Over ons

Naar verluid is het woord bistro ooit tijdens de Russische bezetting van Parijs in 1815 geïntroduceerd. Russische Kozakken, die rap bediend wilden worden, schreeuwden bij hun bestelling “bystro” , wat letterlijk “snel” betekent. En hoewel je nu nog steeds voor bijvoorbeeld alleen een lekkere ribeye van Fries rundvlees bij ons langs kunt komen, bieden wij onze gasten veel meer dan dat.

Bistro ‘t Gerecht staat vooral bekend als een plek waar je kunt genieten van lekker eten uit de Frans Mediterrane keuken met een goed glas wijn in een aangename omgeving.

Het restaurant is door zijn inrichting in de stijl van Parijse bistro’s uitermate geschikt voor zowel een zakelijk diner als een romantisch diner voor twee. Maar ook groepsdiners en private zakendiners in een van onze zalen behoren tot de mogelijkheden.

Bistro ’t Gerecht is samen met NH Hotel De Ville gesitueerd in twee historische panden in het centrum van Groningen. Hierdoor biedt ons restaurant ook de mogelijkheid tot complete arrangementen.

Graag verwelkomen wij u in Bistro ’t Gerecht

Team Bistro ’t Gerecht


Privacy Policy